Vildmarksfiske i Lappland

Fiskepaket Vildmarksstugan, Dolvor - äkta vildmarksfiske

Fiska och rå om Er sig själva vid stugan, som ligger helt ute i vildmarken där Ni har exklusiv tillgång till vår privata fiskesjö med ett väldigt spännande vildmarksfiske och mycket lågt fisketryck. Paketet är med självhushåll men med möjlighet att köpa proviant i vildmarkscafét vid lodgen.

Innehåll

  • Vildmarksfiske i en privat sjö med mycket litet fisketryck
  • Övernattningar i vår vildmarksstuga med mycket enskilt läge
  • Tillgång till en kanot
  • Hyra av enkel fiskeutrustning och flytvästar ingår
Unikt fiske i Lappland

Här erbjuder vi ett äkta vildmarksfiske långt bort ifrån civilisationen. Stugan har unikt läge direkt vid stranden och ligger c:a 1 km ifrån närmaste skogsbilväg. Sjön disponeras exklusivt av våra gäster som har köpt Dolvorpaketet. Här kan man spinnfiska, flugfiska eller meta ifrån stranden, vår kanot eller med egen flytring.

I sjön finns ett naturligt bestånd av fin öring, röding samt gädda och abborre. I övrigt har sjön många spännande vikar och vrår. Dolvor ligger i vildmarken c:a 50 minuters resa ifrån vår lodge. Här får man garanterat vara för sig själv och vem vet, kanske hinner Ni även utforska något av de andra fiskevatten i området som få personer besöker? (Obs separata fiskekort). Kort sagt är detta en äkta vildmarkspärla med mycket begränsat fisketryck som borgar för ett äkta vildmarksfiske.

Vi förbehåller oss rätten att begränsa försäljning av detta fiskepaket för att bevara det äkta vildmarksfisket i detta vatten. Då denna stuga har mycket enskilt läge i vildmarken rekommenderar vi den enbart för de mer erfarna.

För mer information om Dolvorstugan »
Läs mer om att fiska i Lappland »

Mer information

Priser
Kontakta oss för offert

Tillgänglig
Sommar och höst samt vissa möjligheter under vinterperioden.

Skicka intresseanmälan »