Fiskeresa med guide i vildmarken

Wilderness Life fiskeresa med guide

Guide ingår under hela fiskeresan som sker till fots med vandring mellan fiskeplatserna. Här fiskar vi ute i vildmarken under hela resans längd och boendet sker i tält, i stugor eller på Lodgen. Vildmarks frukost, lunch & middag ingår under hela resan. Om önskvärt tar vi med oss flytringar i packningen och fiskar ifrån dem i de olika fiskevatten vi kommer fram till. Då denna fiskeresa sker till fots är det viktigt att alla deltagare själva kan bära den nödvändiga utrustningen.

Detta paket garanterar Er vatten där det sällan fiskas i och ger Er därför möjligheten att få en fiskeupplevelse utöver det vanliga i en omgivning som bär få spår efter människan. Vi tar utgångspunkt i vilket fiskesätt, vilken typ av vatten samt vilka fiskarter Ni är ute efter.

Vi erbjuder två olika alternativ till omgivning. Skogslandet eller fjällvärlden. För de mindre erfarna vandrarna rekommenderar vi skogslandet då det är enklare att anpassa avstånden vi rör oss på och möjligheterna är många.

För dem som är vana vandrare med packning kan vi garantera att vår guidade fisketurer uppe i fjällvärlden verkligen är en äkta pärla. Guiden tar Er med till de bortglömda vattnen där Ni i princip kan garanteras att få se vakande fisk i mängder i de klara och kalla fjällsjöarna.

Under vintersäsongen arrangerar vi andra fiskeguidningar läs mer om våra vinteraktiviteter här. Kontakta oss för mer information. Läs mer om fiske i Lappland.

Vi har delat upp guidad fisketur i 3 olika kategorier:

Guidad Fiskeresa i Vildmarken

Vi tar Er med ut i vildmarken under en flerdagars fiskeresa med övernattningar i tält eller stuga. Guiden närvarar hela dygnet och tar Er djupt in i skogen till de väl undangömda fiskevattnen.

Guidade Dagsturer

Heldags guidning (ca. 6-7 timmar). Bo bekvämt i vår vildmarkslodge med helpension och tillgång till vår lounge och bastu där Ni kan slappna av efter att Ni har spenderat en spännande dag ute vid fiskevattnet tillsammans med guiden.

Kombinera Fiske med guide med Fiske på Egenhand

Börja först med ett par dagars guidat fiske för att sedan fiska på egenhand med Wilderness Life’s egna fiskekarta och tips.

I paketet ingår:

  • Fiske i äkta vildmarksvatten.
  • Hyra av tält om det behövs.
  • Hyra av flytring (när det behövs).
  • Alla måltider.
  • Guide som närvarar under hela perioden

Ingår inte:

  • Flygresa eller resa till Arvidsjaur.
  • Försäkringar.
  • Alkoholdrycker.

Bra att veta:

Kursen genomförs av erfaren och certifierad instruktör. Kursen genomförs på engelska eller svenska.

En grupp skall minimum bestå av en deltagare över 18 år och minimum åldern för deltagande är 5 år. Deltagare under 18 år skall antingen ha deras målsman närvarande eller deras skriftliga tillstånd.

Läs mer om Fiske i Lappland.

Mer information

Priser
Kontakta oss för offert.

Min antal deltagare

Min 2 personer.

Guide
Guidning sker på engelska eller svenska.

Tillgänglig
Sommar och höst.

Skicka intresseanmälan »