Isfiske med snöskoter i vildmarken

Isfiske & Snöskoter Safari i vildmarken - Weekend

Isfiske i Arvidsjaur / Isfiske i Lappland - En unik vinterupplevelse.

Upplev ett äkta vinteräventyr med både snöskotersafari och vinterfiske kombinerat i ett oslagbart paket. Guiden tar Er med på snöskoter till Reivosjöarna där vi fiskar, övernattar i vildmarken och har möjlighet att utforska området med skotrarna.

Dem som upplevt känslan av att ligga på ett renskinn med ett pimpelspö i handen, samtidigt som solens strålar värmer sitt ansikte, vet vad detta gör för kropp och själ. Något som måste upplevas och inte kan beskrivas varken med ord eller bilder så att det kommer till sin fulla rätt. Utöver detta får Ni uppleva resan och adrenalinet genom att köra snöskoter genom vildmarken.

Isfiske och snöskoteräventyr i äkta vildmark!

Resplan:

    Fredag
Vi hämtar Er på Arvidsjaurs flygplats och Ni inkvarteras i något av våra vildmarksinredda rum i Lodgen eller någon av våra stugor i området. Vi startar första dagen med en ca. 2-3 timmars norrskenssafari med snöskoter. Middagen serveras sedan i Lodgen och Ni har tillgång till vår lounge och bastu där Ni kan slappna av under kvällen och förbereda Er för morgondagens äventyr. I vår shop har Ni möjlighet att köpa fika, snacks och en hel del vildmarksutrusning samt souvenirer. 
    Lördag
Efter att Ni har ätit frukost i vårt vildmarkscafé gör vi oss klara för avresa till Reivosjöarna med snöskotrarna. Här fiskar Ni tillsammans med guiden under dagen. I paketet ingår även en snöskotersafari i området. Vi övernattar i den rustika Reivostugan (eller i Wilderness Lodge om du föredrar) där Ni även har tillgång till vår vedeldade bastu. De modiga kan även göra som finnarna och rulla runt i snön mellan bastubaden. Garanterat en upplevelse som sätter fart på blodcirkulationen. Lunch, middag och kaffe intages i Reivostugan.
    Söndag
Vi äter frukost och lunch vid Reivostugan (eller i Lodgen), fiskar ett par timmar innan vi igen sätter oss på snöskotrarna för retur resan till Lodgen där middagen serveras. Vid Lodgen har Ni sedan tillgång till loungen och vår bastu där Ni kan slappna av och diskutera äventyret. Givetvis har vi förutom den öppnaspisen i loungen även installerat en mindre variant i Ert rum för att Ni även där ska kunna njuta av eldens dansande lågor.
    Måndag
Efter att Ni har avnjutit Er frukost i Lodgen transporterar vi Er tillbaka till Arvidsjaurs flygplats.

Innehåll:

 • Isfiske efter öring, harr & abborre med guide under två dagar.
 • Snöskotersafari (ca. 4 timmar).
 • Två eller tre övernattningar i vildmarkslodgen inkl. frukost.
 • En övernattning i Reivo vildmarksstuga inkl. frukost (valfri).
 • Lunch och middagar.
 • Varm lunch och dryck under äventyren.
 • Hyra av fiskeutrustning.
 • Hyra av skoteroverall.

Ingår inte:

 • Flyg eller resa till Arvidsjaur.
 • Försäkringar.
 • Alkoholdrycker.

Flyg direkt till Arvidsjaur:

Det finns flera flygbolag, bl.a. NextJet och SAS, som flyger till Arvidsjaurs flygplats (som ligger c:a 35 minuter ifrån vår lodge), Luleå flygplats och Skellefteå flygplats. FlyCar och Pro Sky har direktflyg från Tyskland till Arvidsjaur. Det är således enkelt att tillbringa en långweekend här uppe i svenska Lappland med möjligheter för massor av härliga vinteraktiviteter.

Länk till Pro Sky eller kontakta dem direkt:
- Daniel Kusenbach: +49 (0) 221-9204426 : daniel.kusenbach(at)pro-sky.com
- Michael Rölle: +49 (0) 221-9204413 : michael.roelle(at)pro-sky.com
Länk till NextJet
Länk till FlyCar  
Länk till SAS

Vi kan arrangera transfer från/till flygplatserna. Kontakta oss för mer information.

Om Ni är intresserade av ett komplett weekendpaket som kombinerar snöskoter, isfiske, snöskovandring och hundspann, vänligen ta en titt på våra "paket". Om du letar efter en längre semester eller något mer anpassat för din grupp/familj, är Ni välkomna att kontakta oss.

Notera att för att få köra snöskoter under våra guidade snöskotersafaris måste man inneha någon form av körkort (bil, MC, moped etc.). Yngre och körkortslösa deltagare får följa med som passagerare.

Mer information

Priser
Kontakta oss för offert

Min antal deltagare
2 personer.

Tillgänglighet
Fr. mitten på december till mitten på april (beroende på vintern)

Info
Detta är ett weekendpaket. Om Ni vill har ett flerdagarspaket under andra dagar, är Ni välkomna att kontakta oss.

Bokningar på 6+ personer är normalt att betrakta som privata grupper. Bokningar för färre personer kan komma att delta i en blandad grupp.

Skicka intresseanmälan »