Smyckekurs

Smyckekurser

Rebecca, som i många år tillverkat egna smycken håller i kurser där Ni får lära Er att tillverka Era egna smycken. Ett perfekt alternativ till tjejerna om de inte vill följa med ut i skogen alla dagar. Under dessa kurser introducerar hon Er för tekniker  som passar för för både nybörjare som för mer erfarna smyckestillverkare.

För de mindre erfarna smyckes entusiasterna lär hon ut tekniker som till exempel simple beading, macramé och looping och för de erfarna smyckestillverkare visar hon tekniker som t.ex. woven jewelery, intricate macramé, intricate beading tehniques och wire wrap techniques.

Som för alla våra kurser och aktiviteter anpassas således även dessa smyckeskurser i både tempo och tillvägagångssätt för både nybörjare och erfarna kreatörer. Lån av verktyg och utrustning samt material ingår i kursen så det enda Ni behöver ta med Er är ett gott humör.

Smyckeskurserna hålls i vår lodge som innebär att fikat finns nära till hands. Smycken som Ni själva gjort får Ni givetvis ta med Er hem. Kontakta oss för bokning eller ytterligare information.