Aktiviteter i hjärtat av Lappland


Vi har något för varje äventyrers hjärta. Stor eller liten, ung eller gammal. Från lugnt kaffe som dricker vid lägerelden med utsikt över sjön till en vandring genom vildmarken med våra huskies, till en borr med din egen drömfisk. Njuter av en vacker solnedgång, en maklig kanotur över sjön, tittar på nordljus dansar över himlen på natten. På vintern kan du pröva pudssnön med snöskotern med PS, trasiga genom sagoskogen med snöskor med eller utan huskier eller glida genom vinterlandskapet med en hundspann.
Våra aktiviteter är anpassade till dina behov och erfarenheter. Vissa föredrar en avslappnad, lugn och avkopplande semester, medan andra letar efter actionfyllda semester med spännande aktiviteter, upplevelser och intryck eller en kombination av båda.
Våra kurser och turer erbjuder möjligheten att lära sig mer om Lapplands hisnande natur, och sist men inte minst ger det dig möjlighet att lära dig mer om dig själv medan du går in i naturens ensamhet och lugn.
Endast himlen är gränsen för vad du kan uppleva under din vistelse hos oss och det är helt upp till dig vilken typ av aktiviteter du vill göra.
Kort sagt, vi har något för alla. Du hittar det på Wilderness Life i norra Sverige i hjärtat av Lappland.