Aktiviteter i hjärtat av Lappland

Hos oss är kärnan i verksamheten upplevelser i naturen. Detta spänner över ett mycket brett spektra då det omfattar allt ifrån lugnet av att dricka kaffe vid lägerelden samtidigt som man blickar ut över en spegelblank sjö i solnedgången till adrenalinet som pumpar när man fightas med sin drömfisk, genomför en bushcraft kurs eller deltar i någon helt annan aktivitet. Våra aktiviteter kan anpassas helt till just Ert behov och erfarenheter så att Ni kan få en avkopplande & avstressande semester eller en fartfylld semester fylld med spännande aktiviteter, upplevelser och intryck.  
 
Våra kurser och guidningar erbjuder även möjligheten till en lärorik aktiv resa där Ni kan lära Er mer om naturen, fiske, jakt, bushcraft & survival, tillverkning av smycken och inte minst om Er själva. Det är Er endast Er fantasi som sätter gränser för vad Ni kan uppleva under Er vistelse hos oss.  

Kort sagt så har vi något för alla oavsett om det är lugnet, adrenalinet eller en kombination av båda delarna som Ni behöver för att ladda Era batterier under Er semester. 
 

I länkarna kan Ni finna mer information om våra egna aktiviteter samt att vi under paket har satt ihop några olika paketerbjudanden. Givetvis kan Ni kontakta oss så att vi personligt sätter ihop ett paket helt anpassat efter era behov och önskemål. Aktiviteterna anpassas även efter era förhållanden så att Ni som t.ex. är ”hardcore” får lika mycket ut av er vistelse hos oss som Ni som är en barnfamilj där vi tar hänsyn till de mindre. Våra vinterpaket hittar Ni här »