Fiske i Lappland

Fiske & Isfiske i Lappland

Oavsett om ni är ute efter att fiska öring, harr, röding, sik eller abborre och gädda finns detta i ett vatten i närheten av oss. Vi erbjuder ultimata fiskemöjligheter och upplevelser i hjärtat av Lappland med god tillgång till såväl matfisk som troféfisk. Små tjärnar och sjöar, bäckar och åar samt större älvar och forsar? Valet av vatten samt om ni vill flugfiska, spinnfiska eller meta låter vi vara helt upp till smak och behag. Ni väljer och vi hjälper Er med att få ut det maximala av Er semester & vistelse hos oss oavsett vilken fisk, vatten samt fiskesätt som frestar just Er.

Det finns över 4000 sjöar, 4 älvar och många bäckar och åar i regionen. Många av dessa fiskevatten väntar fortfarande på att bli utforskade för första gången. Andra fiskevatten kan det gå lång tid mellan att någon fiskar i dem. Att det därför simmar grov fisk i många av dessa vatten är därför inte svårt att förstå.

Våra fiskevatten

Lodgesjöarna

Dolvorsjön

Reivosjöarna

Fiskemetoder

Utöver våra egna fiskevatten samt dem vi rekommenderar här på vår sida finns det snudd på oändliga fiskemöjligheter. Vi står till rådighet för våra gäster med allt från lösa tips och idéer till fullfjärdrad guidning och färdiga paket. Hos oss kan man fiska i små skogstjärnar, sjöar, mindre bäckar, åar samt älvar. Varför inte följa med guiden på en äkta fiskeresa i genuin vildmarsmiljö?

Flugfiske, spinnfiske, mete eller isfiske? Det är du själv (och årstiden) som bestämmer vilken typ av fiske du vill ägna dig åt. Är du erfaren fiskare kanske du vill ha hjälp med att hitta ett vatten som det sällan eller aldrig fiskas i? Är du nybörjare eller är Ni en barnfamilj som vill lära Er att fiska eller något mitt i mellan? Se under våra olika paket erbjudanden eller kontakta oss så ser vi till att just Er resa och vistelse och smeseter hos oss blir ett oförglömligt minne. Letar Ni efter ett äkta vildmarksfiske och en semester att minnas har Ni hittat rätt. Vi erbjuder möjligheten för fiske i allt från lugna vatten till strida strömmande vatten och forsar med eller utan guidning.

Om ni själva inte har tillgång till fiskeutrustning kan detta köpas eller hyras av oss i vår vildmarkshop. I de flesta av våra fiskepaket ingår hyra av enkel fiskeutrustnig.

Isfiske

Fiskarter